joi, 4 octombrie 2012

Scapa de kilogramele in plus cu Miha Bodytec

De astazi tin cura de slabire! De cate ori te-ai auzit spunand asta? De acum ai un ajutor de nadejde in lupta ta cu kilogramele, un salon pentru remodelare corporala ce dispune de un aparat numit Miha Bodytec care dupa ce a fost testat in laborator au iesit la iveala rezultate  incredibile din punct de vedere fizic si medical care nu pot fi obtinute atat de rapid prin nici un alt fel de antrenament sau terapie fizica:

Miha Bodytec
•    crestere cu 30% a performantelor chiar si in cazul sportivilor de top.
•    chiar si dupa o perioada de doar 3 saptamani de electrostimulare, atletii de top si-au imbunatatit rezultatele de sprint cu 3,1%, o cifra importanta in lupta cu secundele in competitii, iar capacitatea de a sari a crescut cu pana la 19,2%.
•    88% din cei care au acuzat dureri de spate, dupa tratamentul cu Miha Bodytec au mentionat scaderi in intensitate a durerilor. Dupa doar 2 sesiuni de antrenament, 20% din participanti au scapat complet de durerile de spate.
•    scaderea glucozei cu pana la 23 % dupa 20 de minute de tratament.
•    scaderea tensiunii arteriale.
•    imbunatatiri substantiale la nivel fizic prin cresterea fortei, respiratie mai usoara, dar si cresterea bunei dispozitii si un tonus bun.
•    in antrenamentele conventionale, muschii sunt stimulati intr-o proportie de circa 30-40% pe fiecare grupa de muschi pe cand in cazul antrenamentului Body Concept acestia sunt stimulati cu pana la 93%.

Nu ai o conditie fizica buna? Nu te speria! Sistemul sofisticat de care dispune Miha Bodytec poate fi adaptat la ritmul si conditia ta fizica fara cel mai mic disconfort.

Incepe de astazi sa slabesti, sa te simti mai bine si mai frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu