marți, 11 septembrie 2012

Salon remodelare corporala

Nu avem timp, viata se desfasoara pe repede-inainte si de multe ori avem senzatia ca vedem de deasupra ceea ce se intampla cu propria noastra persoana si cu propriul nostru trup. Si-atunci, cum ne vine in ajutor un salon de remodelare corporala, sa zicem, dupa nastere, dupa o operatie care ne interzice efortul fizic o perioada de timp sau atunci cand afectiunile articulare ne impiedica sa desfasuram un program complex de exercitii fizice?

Salon remodelare corporala
Un program bine gandit pentru remodelare corporala trebuie sa contina: slabire, tonifiere, cresterea masei musculare, diminuarea celulitei, recuperare medicala, recuperare dupa nastere, imbunatatirea unor afectiuni articulare, diminuarea sau eliminarea durerilor de spate. Aparatul Miha Bodytec este ideal pentru un astfel de program de remodelare corporala; acesta reuseste sa comprime in 20 minute de functionare un program complex de circa 6 ore intr-o sala de fitness clasica. Important este ca rezultatele sunt de lunga durata, dar se vad imediat.

Programul pe care vi-l supunem atentiei se desfasoara in salonul de remodelare corporala si antreneaza straturile profunde ale musculaturii, asa incat grupele de muschi sunt implicate la capacitate aproape de maxim, fata de mai putin de jumatate, cum se intampla in cadrul antrenamentelor de tip clasic intr-o sala de fitness. Efectele sunt rapide, de durata si sunt garantate atat in cazul sportivilor de performanta, obisnuiti cu efortul unui program intens de antrenament, dar si in cazul persoanelor care nu au o conditie fizica de invidiat. De asemenea, programul se adreseaza oricui este interesat de remodelare corporala, de slabire rapida de lunga durata, fara limita de varsta.

Recomandam programarea la salon remodelare corporala cel putin o data – de doua ori pe saptamana, pentru sedinte de cate 20 minute. Acum nu te mai poti plange ca temperaturile ridicate de afara te impiedica sa alergi in parc, sau ca ploua si nu poti iesi cu rolele sau ca sunt temperaturi cu minus, mult prea scazute pentru a iesi la o plimbare pe bicicleta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu