vineri, 19 octombrie 2012

Recuperare medicala

Un program revolutionar, cu efecte rapide si pe termen lung, obtinute in sedinte de numai 20 de minute, in doua antrenamente saptamanale pentru recuperare medicala in urma procedurilor medicale care ti-au redus mobilitatea, in urma nasterii, pentru recuperare medicala rapida, fara efort fizic.

Cu totii suntem constienti ca in urma operatiilor si procedurilor medicale invazive ne este absolut interzis efortul fizic, si, uneori ne pierdem mobilitatea, ceea ce face ca efortul fizic obisnuit sa fie practic, imposibil. Body Concept propune folosirea unui aparat revolutionar, Miha Bodytec, cu efecte benefice pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, pentru eliminarea durerilor de spate si pentru intarirea musculaturii dorsale (in zona coapselor si pe fund); acest aparat intareste muschii si creste masa musculara prin imbunatatirea vitezei de contractie musculara cu 30 de procente, prin imbunatatirea performantelor fizice, cresterea rezistentei la efort prelungit (chiar si in cazul atletilor de performanta care au apelat la tratamente pe baza de electrostimulare). Aparatul Miha Bodytec antreneaza simultan toata grupele de muschi, din cap pana in picioare, spre deosebire de antrenamentele clasice care antreneaza maxim doua grupe de muschi odata.

In urma nasterii, indiferent ca discutam despre nastere naturala sau cezariana, efortul fizic este interzis pentru o perdioada de cateva luni; astfel, antrenamentele fara efort, care pot fi efectuate atat din sezut cat si din pozitia intins pe spate, sunt extrem de benefice pentru femeile care isi doresc o recuperare medicala rapida si fara efort. Procedurile cu Miha Bodytec au efecte benefice pentru atenuarea durerilor de spate, musculare, impotriva durerilor de picioare si a varicelor si impotriva incontinentei urinare, dureri si disconfort ce pot aparea in urma oricarei nasteri.

Acum nu mai ai voie sa te scuzi! Nu conteaza temperaturile de afara, nu conteaza ca afara ploua, ninge sau bate vantul! Trebuie sa iti rupi 20 de minute, de doua ori pe saptamana pentru un program complex de recuperare medicala rapida, fara efort fizic, cu urmari benefice pe toate planurile.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu