luni, 3 iunie 2013

Cat de greu este sa fii in forma?

Nici pe departe asa greu precum pare!
Indiferent de varsta pe care o aveti aveti si cat de plina este viata dumneavoastra, cu siguranta se gaseste si putin timp pentru a va gandi care sunt cele mai usoare metode, dar eficiente de a va mentie in forma.

In primul rand trebuie sa aveti grija ce mancati. Chiar daca aveti o familie numeroasa, gatiti mult si consistent pentru restul familiei nu trebuie ca si dumneavoastra sa mancati la fel, alocati-va 15 minute pentru a va face o salata. Va puteti alcatui separat o masa sanatoasa cu multe legume si fructe fara multe calorii si doar sa gustati din ceea ce gatiti pentru sot sau copii. In acelasi timp nici lor nu le face rau daca preiau putin din stilul dumneavoastra de alimentatie, alaturand-o meselor incarcate de calori, proteine si grasimi.

Ca o a doua recomandare, miscarea sustine cel mai bine o dieta sau un stil de a manca ceva mai sanatos in vederea mentinerii siluetei. Oricata treaba ati avea intr-o zi macar o ora seara inainte de culcare sau dimineata inainte sa se trezeasca toata familia, este bine sa faceti cateva exercitii, sa alergati sau sa dati o fuga la sala. De asemenea si mersul pe jos are efect asa ca puteti renunta la masina sau transportul in comun pentru a va deplasa pe jos, cu un pas alert in directia in care aveti treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu